Måndagsprojektet: Brus

Förra veckans ord blev Brus. Här är min tolkning.

 
 

Nyinflyttad

Passade på att titta på Mårtens nya lägenhet nu när jag ändå är i Helsingborg. Han har fått hyra en 1,5:a nere på Bruksgatan, inte alls lyxigt! Otroligt mycket vackra detaljer överallt och en vind som inte gick av för hackor.. måste göra något inredningsreportage där längre fram (bara så du vet Mårten!)
 









 












 

Följ!

 
 
 
Följ min blogg med Bloglovin

tomt

Sedan jag flyttade hit har jag gått fram som en ångvält. Det har inte funnits något annat än mig själv att tänka på och jag har blivit galet taktisk; tar på mig saker att göra, träffar folk, tänker långt in i framtiden. De senaste veckorna har det hänt att jag satt mig själv åt sidan för att göra någon annan glad. Nu har jag bara en stor hemlängtan, längtan efter lite kravlöst umgänge där man kan sitta tyst om man vill. Inte behöva bry sig om om alla tycker om mig eller inte. Detta är det största klivet jag någonsin tagit på egen hand, inte så konstigt att man får dippar ibland. Jag kommer snart igen med nya krafter.
 
 
 
 

Running

Denna veckan finns det lite tid för eget arbete i skolan. Passade på att ta tag i Sofias bilder från i somras. Har aldrig fotat sport i hela mitt liv, men känner mig ändå ganska nöjd!
 
 
 
 

Workshop i Stockholm

I tisdags hoppade klassen på x2000 till Stockholm för att gå på en workshop om yrkesverksamhet och kvalitet inom foto. Bortsett från vi Göteborgare kom även Fotoskolan Gamleby och Fotoskolan Stockholm, så ca 100 blivande fotografer och retuschare samlades! 
 
Det var föreläsningar på Konstfack 9-16 varje dag, men vi hann med lite annat också; dricka öl, besöka Fotografiska och gå på after work på ProFoto! Intensivt men väldigt kul, och inte minst inspirerande! Överlag var föreläsningarna väldigt bra.
 
På Fotografiska fick vi en visning av Christer Strömholms bilder. Mest spännande tyckte jag nästan att kontaktkarotrna var. Vägen till en bra bild innebär ibland flera halvdana bilder!
Nu är jag tillbaka i Götet och det känns riktigt skönt. Här trivs jag!
 
 

Fantastic miss Fox!

Min nyfunna och underbara vän Lotta och jag gick loss i studion igår! Förutom lite uppgifter testade vi även att ljussätta porträtt. Det blev himla fint och jag börjar bli lite sugen på att göra något litet projekt i studion. Känns verkligen som att allt är roligt just nu, även det som jag trodde skulle vara tråkigt!


Bilden tillhör och är tagen av Lotta som ni finner här!
 
 

Höst i Göteborg

Igår var det dags för sista uppgiften från GP! Tydligen skulle ett stort höstoväder dra in över Göteborg så uppdraget var att ta sig till havet och gestalta vädret i tre bilder som i sin tur hade kunnat passa i ett reportage. Det syns inte på bilderna, men himlen öppnade sig och jag, kameran och min klasskompis var dyngsura. Till råga på allt lyckades vi villa bort oss på den lilla ö vi åkt till för att plåta. Var tvungen att ta en bild på mig själv för att det ska synas hur blött det var. Som tur var hade jag fint sällskap som skrattade åt eländet! Jag har valt ett riktigt oglamoröst yrke, men är lycklig ändå :)
 


RSS 2.0