det börjar gå mot sitt slut.

Skolan. Japp, snart har jag gått ett år av utbildningen. Det har varit en omvälvande tid; gråt, skratt, upptäckande, kämpande.. att påstå att allt varit en dans på rosor vore att ljuga, vissa dagar har allt kännts så tufft att jag valt att bara stanna hemma istället. Dock kan jag påstå att det är något av det bästa som hänt mig. Ingen annan stans utanför utbildningssfären hade jag kunnat få alla små nycklar till de dörrar som leder till mitt yrke ett snäpp högre än andra kollegor. Ni fotografer som funderar på att plugga; gör det!
 
Sedan terminsstarten i september har mitt företag rullat på som en snöboll i nerförsbacke. I början liten och långsam, men större och snabbare för var dag. Ibland tycker jag att det gått för snabbt. Jag har inte hunnit förbereda mig mentalt och vissa dagar blir jag rädd för vad jag själv skapat. Det hela bottnar bara i dåligt självförtroende och jag borde känna att jag är grym som kommit så långt och faktiskt börjat göra karriär inom mitt yrke! I sommar kommer det enbart handla om min firma. Jobben kommer avlösa varandra och jag kommer få kämpa ännu mer, något jag både ser fram emot och fasar inför. 
 
Detta är sista veckan där vi har något att faktiskt göra i plugget. Jag kommer försöka ta mig i kragen, få alla småsaker gjorda och bli modig inför första jobben i juni.
 

Tiny bits of Berlin


ps. glöm inte andas.

Lugn. Andas. Det kommer gå bra. 
 
Imorgon är det dags. Det första uppdraget för en stor kund.
 
Som valt mig för mitt bildspråk.
 
Vilken ära! Vad har jag att vara nervös över egentligen?
Lugn. Andas. Gör din grej så går det bra.

RSS 2.0