Bokmässan 2012

 Pressfotouppgifterna gav massor av mersmak, så när jag blev erbjuden en biljett till Bokmässan tog jag tillfället i akt! Jag gav mig själv ett uppdrag helt enkelt; låtsas att jag är utsänd av en tidning för att raportera från mässan. Det var både roligt och tacksamt att fotografera på en så stor plats full med människor och liv. Ingen brydde sig om kameran så det var bara att plåta på.
Nu är jag slut i både huvudet och fötterna, resten av kvällen kommer spenderas uppkrupen i soffan med massor av varmt te! I morgon är en ny dag och en ny vecka full med roliga fotouppgifter, bring it on!














































true love


Pressfoto

Igår var det dags för en ny pressfoto-uppgift; temat var kollektivtrafik. Kan det bli torrare? Det var bara att slänga kameran över axeln och sticka ut i duggregnet. Jag gillar pressfoto, men tycker att det är svårt att få till de där riktigt starka bilderna.

Imorgon är det fredag och jag ser inte alls fram emot det. Det är första helgen som jag inte har något planerat alls och det känns lite läskligt och ensamt. Får se till att hålla mig sysslosatt.
 






 

.

 

Innan avspark

 


 

Vimpel

Det är en liten tjej som snart fyller år, och som ska bli fotograferad precis som förra födelsedagen! Köpte lite rekvisita som kommer bli perfekt inför barnfotograferingar framöver. Så söt att jag nästan själv vill ha den uppe..
 

Besök!

Efter två veckor i Göteborg passade jag på att äta lunch på Egg and Milk; så gott! så mätt.. 








 
 
 
 
 

Nytt

Nystart i livet, ny blogg! Tanken är att detta får bli den plats jag publicerar allt jag gör bildmässigt, som jag inte vill visa upp någon annanstans. Både bra och dåliga bilder kommer synas här. Det kan bli roligt att gå tillbaka och se sin utveckling om några år!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0